ДАНИ СРПСКЕ КУЛТУРЕ У КРАЊУ

ДАНИ СРПСКЕ КУЛТУРЕ У КРАЊУ

Срдачно вас позивамо, да дођете и подржите нашу манифестацију, 15. Дане српске културе у Крању од 17 до 19. октобра 2019. године. Због вас, чланова, љубитеља богате баштине која нас чини таквим какви јесмо, организујемо богат и разнолик програм, како бисте ви имали прилику учествовати у јединственим догађајима. Вјерујте да је дјеци и учесницима најбоља награда играње и представљање пред пуном салом и великобројном публиком.
Одвојите неколико времена, и посетите ове културне, а и друштвене догађаје.

Оно што на плакатима не пише, а битно је:

У просторима Друштва у петак послије пјевачке вечери „Пјесме рода мога“ организовано дружење чланова и учесника у програму, тако да сте сви добродошли у просторије Друштва на Сејмишчу после зваршетка културног програма.

У суботу после, фолклорне манифестације „Разиграна младост“ следи велика забава уз музику уживо уз оркестар Дејана Косића „Alpha Band “ и вокалом Марином Панић. Све то ће се дешавати на Примсковом, где Вас очекујемо у великом броју.

Разиграна младост

Срдачан поздрав, свако добро и видимо се у четвртак на свечаној академији поводом двадесетпетогодишњице рада КД Брдо из Крања.

УО КД Брдо

подијелите садржај:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

За одбацивање нежељених садржаја користимо Акисмет. Опширније