Redakcija

Redakcija

Revijalno glasilo Kulturnog društva Brdo je 2005-te godine izdalo prvi štampani broj. Glasilo je bilo  usmjereno prvenstveno ka hroničarsko-dokumentarnom praćenju rada Društva. Pored reporterskih zapisa i obilja fotografija, često su se u Našem glasu mogli naći odlomci iz klasika srpske književnosti. Kada je o literarnim prilozima riječ, preštampavani su odlomci: Jovana Dučića, Branka Ćopića, Petra Kočića.

Pregled uredništva

Prvih pet brojeva:

Krstan Šućur (glavni i odgovorni urednik), Zlatomir Bodiroža, Snježana Praća i Milan Dašić; sekretar redakcije Veso Marjanović

Od šestog broja:

Dragan Marić (glavni i odgovorni urednik), Boro Basta, Milan Glamočanin, Miodrag Kondić, Mitar Vujinović, Momir Glamočanin i Zlatomir Bodiroža. Sedmi broj je priredio Milan Pilipović.

Od dvanaestog broja član redakcije nije više Momir Glamočanin. Od četrnaestog  broja član redakcije je Tijana Vujinović.

2017-te godine Naš glas je pod podrškom  Ministarstva spoljnih poslova – Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu i pojavljuje se u obliku internetne stranice.


Odgovorni urednik:Miodrag Kondić
Zamjenik i pomoćnik  odgovornog urednika:mr Dragan Marić


Pišite nam putem obrazca:

   

  Sejmišče 3
  4000 Kranj

  Slovenija


  nasglas@kd-brdo.com

  error: Sadržaj je zaštićen.