Политика приватности

Политика приватности

Ко смо ми

Наша адреса веб места је: https://nasglas.kd-brdo.com

О политици колачића

Политика колачића објашњава шта су колачићи и како их користимо. Требали бисте прочитати ову политику да бисте схватили шта су колачићи, како их користимо, да се упознате са врстама колачића који се могу користити, тј. податке које прикупљамо помоћу колачића и како се те информације користе и како да контролирамо поставке колачића. За додатне информације о томе како користимо, чувамо и чувамо ваше личне податке, погледајте нашу Политику приватности - страницу на којој се налазите. Можете у било којем тренутку променити или повући свој пристанак из Изјаве о колачићима на нашој веб локацији. Сазнајте више о томе ко смо, како можете да нас контактирате и како обрађујемо личне податке у нашој политици приватности. Ваша сагласност односи се на домен https://nasglas.kd-brdo.com и у друге сврхе НЕ МОЖЕ бити кориштена.

Шта су колачићи?

Колачићи (енг. Cookies) су мали текстуални фајлови који се користе за чување малих делова информација. Колачићи се чувају на вашем уређају када се веб локација учита у ваш претраживач. Ови колачићи нам помажу да веб страница исправно функционише, учини веб локацију сигурнијом, пружи боље корисничко искуство и разумемо како веб локација функционише и анализирамо шта ради и где треба побољшати.

Како се колачићи користе ?

Као и већина мрежних сервиса, наша веб локација користи колачиће „трећи и трећих страна“ колачиће у различите сврхе. Колачићи прве стране углавном су потребни да веб локација функционише на прави начин и не прикупљају личне податке. Колачићи треће стране који се користе на нашим веб локацијама углавном се користе за разумевање перформанси веб локације, како комуницирате са нашом веб страницом, чувајући наше услуге, пружајући вам боље и боље корисничко искуство и помоћи вам да убрзате будуће интеракције с нашом веб страницом.

Које врсте колачића користимо?

Битно: Неки колачићи су неопходни да бисте могли да искусите потпуну функционалност наше веб странице. Омогућавају нам да одржавамо сесије корисника и спречавамо било какве претње безбедности. Не прикупљају и не чувају никакве личне податке. На пример, ови колачићи омогућавају вам да се пријавите на свој налог те да се наручите на новости преко електронске адресе.

Статистика: Ови колачићи чувају информације попут броја посетилаца веб локације, броја јединствених посетилаца, које су странице веб локације посећене, извора посете итд. Ови подаци нам помажу да разумемо и анализирамо колико веб локација функционише и тамо где је потребно побољшање.

Маркетинг: Наша веб страница НЕ ПРИКАЗУЈЕ огласе. Ови колачићи се користе за персонализацију огласа које Вам неке странице приказују. Ови колачићи такође помажу да се прати ефикасност ових рекламних кампања. Информације сачуване у овим колачићима такође могу користити од стране независних добављача огласа за приказивање огласа и на другим веб локацијама у прегледачу. Функционални: Ово су колачићи који помажу одређене небитне функционалности на нашој веб локацији. Ове функционалности укључују уметање садржаја попут видео записа или дељење садржаја на веб локацији на платформама друштвених медија.

Подешавања: Ови колачићи нам помажу да похранимо ваше поставке и поставке претраживања попут преференција језика тако да имате боље и ефикасније искуство приликом будућих посета веб локацији.

Примјер употребе колачића:

КолачићОпис
Селектор језикаВаш претраживач ће запамтити у којем писму желите читати садржаје како би приликом следеће посјете поново приказао садржаје онако како сте то жељели приликом предходне посјете.

Како могу да контролишем подешавања колачића?

Ако одлучите да касније промените своје поставке током сесије прегледавања, на екрану можете да кликнете на картицу "Управљајте вашом сагласношћу". Ово ће поново приказати обавештење о сагласности које ће вам омогућити да промените своје поставке или у потпуности повучете свој пристанак.

Још увијек сам у недоумици, шта да учиним?

Ако сте и даље у недоумици пиштите нам на електронску адресу nasglas@kd-brdo.com, или путем контакт образца: