DANI SRPSKE KULTURE U KRANJU

DANI SRPSKE KULTURE U KRANJU

Srdačno vas pozivamo, da dođete i podržite našu manifestaciju, 15. Dane srpske kulture u Kranju od 17 do 19. oktobra 2019. godine. Zbog vas, članova, ljubitelja bogate baštine koja nas čini takvim kakvi jesmo, organizujemo bogat i raznolik program, kako biste vi imali priliku učestvovati u jedinstvenim događajima. Vjerujte da je djeci i učesnicima najbolja nagrada igranje i predstavljanje pred punom salom i velikobrojnom publikom.
Odvojite nekoliko vremena, i posetite ove kulturne, a i društvene događaje.

Ono što na plakatima ne piše, a bitno je:

U prostorima Društva u petak poslije pjevačke večeri „Pjesme roda moga“ organizovano druženje članova i učesnika u programu, tako da ste svi dobrodošli u prostorije Društva na Sejmišču posle zvaršetka kulturnog programa.

U subotu posle, folklorne manifestacije „Razigrana mladost“ sledi velika zabava uz muziku uživo uz orkestar Dejana Kosića „Alpha Band “ i vokalom Marinom Panić. Sve to će se dešavati na Primskovom, gde Vas očekujemo u velikom broju.

Razigrana mladost

Srdačan pozdrav, svako dobro i vidimo se u četvrtak na svečanoj akademiji povodom dvadesetpetogodišnjice rada KD Brdo iz Kranja.

UO KD Brdo

podijelite sadržaj:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Za odbacivanje neželjenih sadržaja koristimo Akismet. Opširnije