Српско друштво др Младен Стојановић из Велења активно ниже догађаје

Српско друштво др Младен Стојановић из Велења активно ниже догађаје

Српско друштво др Младен Стојановић из Велења се у сарадњи са Факултетом за енергетику универзитета у Марибору одазвало на прославу годишњице ове установе

Друштво већ дуже врјеме успјешно сарађује са јавним установама: Школски центар Велење (ШЦВ), Факултетом за енергетику – Универза Марибор и ОШ Густав Шилих из Велења. На позив Факултета за енергетику  универзитета у Марибору Здравка Праунсеис, одазвали смо на позив годишњице факултета и са нашим наступом уљепшали дај догађај. Момци који су наступили су уједно и студенти Факултета за енергитику Универзе Марибор, што је толико више доприњело на значају самога наступа и међусобном увезивању организација. Наступ је одржан у просторима Градског музеја Кршко.

Успјешно завршена сезона Српског друштва др Младен Стојановић

Нашу активну сезону смо завршили код нама драгих пријатеља, СКПХД Вук Караџић из Радовљице. На пут смо кренули по вемома лошем времену, тј. кад је код нас бијо »пролом облака«. Кренули смо полако и опрезно,  да сигурно и у здрављу стигнемо надајући се да ће се врјеме прољепшати. Лијепо вријеме би позитивно утицало на доживљај и енергију самог наступа, а свакако би допринијело дружењу у лијепој атмосфери. Тако је било. Кад смо стигли на локацију су нас топло дочекали чланови Друштва Вук Караџић. Наступ смо одрадили добро и са нашим пријатељима дружили до краја. Вечина наших чланова била је на Јесеницама први пут и носе кући љепе успомене.  Надају се позива за следећу годину. Приредба је била супер и дружили смо до касно у ноћ.

текст и фото: Јово Јауз

подијелите садржај:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

За одбацивање нежељених садржаја користимо Акисмет. Опширније