Srpsko društvo dr Mladen Stojanović iz Velenja aktivno niže događaje

Srpsko društvo dr Mladen Stojanović iz Velenja aktivno niže događaje

Srpsko društvo dr Mladen Stojanović iz Velenja se u saradnji sa Fakultetom za energetiku univerziteta u Mariboru odazvalo na proslavu godišnjice ove ustanove

Društvo već duže vrjeme uspješno sarađuje sa javnim ustanovama: Školski centar Velenje (ŠCV), Fakultetom za energetiku – Univerza Maribor i OŠ Gustav Šilih iz Velenja. Na poziv Fakulteta za energetiku  univerziteta u Mariboru Zdravka Praunseis, odazvali smo na poziv godišnjice fakulteta i sa našim nastupom uljepšali daj događaj. Momci koji su nastupili su ujedno i studenti Fakulteta za energitiku Univerze Maribor, što je toliko više doprinjelo na značaju samoga nastupa i međusobnom uvezivanju organizacija. Nastup je održan u prostorima Gradskog muzeja Krško.

Uspješno završena sezona Srpskog društva dr Mladen Stojanović

Našu aktivnu sezonu smo završili kod nama dragih prijatelja, SKPHD Vuk Karadžić iz Radovljice. Na put smo krenuli po vemoma lošem vremenu, tj. kad je kod nas bijo »prolom oblaka«. Krenuli smo polako i oprezno,  da sigurno i u zdravlju stignemo nadajući se da će se vrjeme proljepšati. Lijepo vrijeme bi pozitivno uticalo na doživljaj i energiju samog nastupa, a svakako bi doprinijelo druženju u lijepoj atmosferi. Tako je bilo. Kad smo stigli na lokaciju su nas toplo dočekali članovi Društva Vuk Karadžić. Nastup smo odradili dobro i sa našim prijateljima družili do kraja. Večina naših članova bila je na Jesenicama prvi put i nose kući ljepe uspomene.  Nadaju se poziva za sledeću godinu. Priredba je bila super i družili smo do kasno u noć.

tekst i foto: Jovo Jauz

podijelite sadržaj:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Za odbacivanje neželjenih sadržaja koristimo Akismet. Opširnije

error: Sadržaj je zaštićen.