KD BRDO ZA SUBOTU PRIPREMA KULTURNO-ZABAVNI PROGRAM U KRANJU

KD BRDO ZA SUBOTU PRIPREMA KULTURNO-ZABAVNI PROGRAM U KRANJU

 

Deveti međunarodni dječiji folklorni festival »Ringaraja«

 

U Domu kulture Primskovo će u subotu 24.03.2018 sa početku u 18 časova namlađi učesnici iz svijeta folklora pokazati svoje umijeće na tradicionalnom Ringaraja festivalu.

 

Kulturni program će sačinjavati nastupi dječijih folklornih sastava iz Slovenije, a kao gosti će se pojaviti folklorni ansambl Karanovac iz Kraljeva te gosti iz Italije – Udine, Balarins de Riviere.

 

»Nekada samo pripredba povodom Materinskog dana, a danas već deveti međunarodni festival praćen druženjem i velikom zabavom«, rekao je u najavi događaja podpresednik KD Brdo, Miodrag Kondić.

 

Dječija razigranost je sama po svom karakteru velika radost, a kada se radi o uigranosti koraka koji su svakako bitan dio kulturne baštine, onda je to sigurno valjan razlog za posjetu ovog događaja.

 

Dođite i posjetite šarenolik kulturni program. Svi oni koji više vole druženje u dobrom raspoloženju će se u nastavku večeri pronaći u različitim zabavnim sadržajima i dobroj muzici.

 

Cijena ulaznice je 5€

 

Za više informacija se obratite na:

  • Srđan: 040/244-449

  • Biljana: 040/842-834

podijelite sadržaj:

  1. JASMINA KRAPŠE kaže:

    Svaka čast prijatelji. Prelep plakat i veoma lepo izabran datum koji pokriva više „interesa“. Bravo i za goste iz Kraljeva, koje posebno ja lično volim. Želim vam uspešan i dobro posećen festival, u šta uopšte i ne sumnjam, kao lepo druženje, onako kao što vi znate.
    Srdačan pozdrav iz Maribora .

  2. Smiljana kaže:

    Bravo Brdani…uspjesan festival vam zelim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Za odbacivanje neželjenih sadržaja koristimo Akismet. Opširnije