КД БРДО ЗА СУБОТУ ПРИПРЕМА КУЛТУРНО-ЗАБАВНИ ПРОГРАМ У КРАЊУ

КД БРДО ЗА СУБОТУ ПРИПРЕМА КУЛТУРНО-ЗАБАВНИ ПРОГРАМ У КРАЊУ

 

Девети међународни дјечији фолклорни фестивал »Рингараја«

 

У Дому културе Примсково ће у суботу 24.03.2018 са почетку у 18 часова намлађи учесници из свијета фолклора показати своје умијеће на традиционалном Рингараја фестивалу.

 

Културни програм ће сачињавати наступи дјечијих фолклорних састава из Словеније, а као гости ће се појавити фолклорни ансамбл Карановац из Краљева те гости из Италије – Удине, Balarins de Riviere.

 

»Некада само припредба поводом Материнског дана, а данас већ девети међународни фестивал праћен дружењем и великом забавом«, рекао је у најави догађаја подпреседник КД Брдо, Миодраг Кондић.

 

Дјечија разиграност је сама по свом карактеру велика радост, а када се ради о уиграности корака који су свакако битан дио културне баштине, онда је то сигурно ваљан разлог за посјету овог догађаја.

 

Дођите и посјетите шаренолик културни програм. Сви они који више воле дружење у добром расположењу ће се у наставку вечери пронаћи у различитим забавним садржајима и доброј музици.

 

Цијена улазнице је 5€

 

За више информација се обратите на:

  • Срђан: 040/244-449

  • Биљана: 040/842-834

подијелите садржај:

  1. JASMINA KRAPŠE каже:

    Svaka čast prijatelji. Prelep plakat i veoma lepo izabran datum koji pokriva više „interesa“. Bravo i za goste iz Kraljeva, koje posebno ja lično volim. Želim vam uspešan i dobro posećen festival, u šta uopšte i ne sumnjam, kao lepo druženje, onako kao što vi znate.
    Srdačan pozdrav iz Maribora .

  2. Smiljana каже:

    Bravo Brdani…uspjesan festival vam zelim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

За одбацивање нежељених садржаја користимо Акисмет. Опширније