Хиљаду пакетића за хиљаду озарених срца

Хиљаду пакетића за хиљаду озарених срца

ОЗАРИМО ДЈЕЧИЈА СРЦА БОЖИЋНОМ ТОПЛИНОМ

Девети пут за редом се одвија акција прикупљања средстава за набавку пакетића, који у данима пред Божићем бивају достављени у цркве и манастире сјеверозападне крајишке регије. Њихова награда су, како казују, слике обрадованих образа раздрагане дјечице на пијукању.

Акцију прикупљања, набавке и подјеле пакетића је покренуо Александар Батар, власник гостионе Арс кафе, прије девет година. У протеклим годинама су пакетиће достављали најразличитијим средствима превоза, од комбија до такоименованог „Hummer“ возила па до хеликоптера – све у складу са стању на путевима и удаљеностима светиња у којима су пакетиће подијелили.

Велику подршку топлом гесту чини залеђе организације, Далибор Вишић, добротвор из Њемачке, предузетник и власник медијске куће Телевизија српске дијаспоре.


Средства можете уплаћивати на трансакцијски рачун или предати лично уз поштовање важећих епидемијских мјера.

За више информације контактирајте благајника, Александра Кондића

на бој телефона:

+386 40 493 892

или пишите на: ФБ: Ацо Кондић


Према ријечима организатора, намјера им је омасовити подршку овој акцији, те се територијално проширити на остале крајеве Републике Српске.

Хвала за ваш допринос!

подијелите садржај:

  1. Miodrag каже:

    *П ? ? ? ? И Ћ И ? ? ℍ ? J ? Л ? Ђ ?*

  2. […] акцију смо позивали у прилогу Хиљаду пактетића за хиљаду озарених срца напомињућу да ће пакетићи бити доставњени и предани […]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

За одбацивање нежељених садржаја користимо Акисмет. Опширније