Hiljadu paketića za hiljadu ozarenih srca

Hiljadu paketića za hiljadu ozarenih srca

OZARIMO DJEČIJA SRCA BOŽIĆNOM TOPLINOM

Deveti put za redom se odvija akcija prikupljanja sredstava za nabavku paketića, koji u danima pred Božićem bivaju dostavljeni u crkve i manastire sjeverozapadne krajiške regije. Njihova nagrada su, kako kazuju, slike obradovanih obraza razdragane dječice na pijukanju.

Akciju prikupljanja, nabavke i podjele paketića je pokrenuo Aleksandar Batar, vlasnik gostione Ars kafe, prije devet godina. U proteklim godinama su paketiće dostavljali najrazličitijim sredstvima prevoza, od kombija do takoimenovanog „Hummer“ vozila pa do helikoptera – sve u skladu sa stanju na putevima i udaljenostima svetinja u kojima su paketiće podijelili.

Veliku podršku toplom gestu čini zaleđe organizacije, Dalibor Višić, dobrotvor iz Njemačke, preduzetnik i vlasnik medijske kuće Televizija srpske dijaspore.


Sredstva možete uplaćivati na transakcijski račun ili predati lično uz poštovanje važećih epidemijskih mjera.

Za više informacije kontaktirajte blagajnika, Aleksandra Kondića

na boj telefona:

+386 40 493 892

ili pišite na: FB: Aco Kondić


Prema riječima organizatora, namjera im je omasoviti podršku ovoj akciji, te se teritorijalno proširiti na ostale krajeve Republike Srpske.

Hvala za vaš doprinos!

podijelite sadržaj:

  1. Miodrag kaže:

    *P ? ? ? ? I Ć I ? ? ℍ ? J ? L ? Đ ?*

  2. […] akciju smo pozivali u prilogu Hiljadu paktetića za hiljadu ozarenih srca napominjuću da će paketići biti dostavnjeni i predani […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Za odbacivanje neželjenih sadržaja koristimo Akismet. Opširnije

error: Sadržaj je zaštićen.