Apel za pomoć dječaku, našem zemljaku

pomoć

Apel za pomoć dječaku, našem zemljaku

𝐍𝐄𝐍𝐀𝐃𝐔 (𝟏𝟑) 𝐉𝐄 𝐏𝐎𝐓𝐑𝐄𝐁𝐍𝐀 𝐍𝐀Š𝐀 𝐏𝐎𝐌𝐎Ć: 𝐇𝐑𝐀𝐁𝐑𝐈 𝐃𝐉𝐄Č𝐀𝐊 𝐒𝐄 𝐁𝐎𝐑𝐈 𝐒𝐀 𝐎𝐏𝐀𝐊𝐈𝐌 𝐓𝐔𝐌𝐎𝐑𝐎𝐌, 𝐍𝐎𝐕𝐀𝐂 𝐍𝐄𝐎𝐏𝐇𝐎𝐃𝐀𝐍 𝐙𝐀 𝐍𝐀𝐒𝐓𝐀𝐕𝐀𝐊 𝐋𝐈𝐉𝐄Č𝐄𝐍𝐉𝐀

Brojne organizacije se odazivaju čineći male doprinose koji Nenadu mnogo znače. Znače mu život.

Dječaku Nenadu Aničiću (13) iz Prijedora potrebna je pomoć dobrih ljudi kako bi dobio bitku sa opakom bolešću.

Nenad ima tumor nervnog sistema i trenutno je na liječenju u Beogradu. Ljekari na VMA kao mogućnost preporučuju liječenje u Americi ili Njemačkoj.

Nažalost, novac je ono što Nenadu nedostaje kako bi nastavio liječenje. Njegovi roditelji su nezaposleni i pored njega imaju još tri kćerke.

Svi koji žele mogu pomoći Nenadu i njegovim roditeljima uplatom novca na žiro broj računa 5722660000980979 u Mikrofin banci na ime Daria Aničić.

Akciju prikupljanja novca pokrenuli su rodbina, prijatelji i nastavnici hrabrog mališana.

Naš zemljak Branislav Martić se ponovo angažovao i apeluje na sve ljude dobrog srca da daju svoj doprinos čineći dobro djelo rekavši u viber grupi Pomoć koju vodi:

Nešo ima još jednu fazu hemoterapije i hvala Bogu podnosi još uvijek dobro; mada možete zamisliti sve ovo vrijeme on se bori. Porodica je iznajmila stan u Beogradu da bi ga mogli izvoditi iz bolnice, biti sa njim – što opet mora zbog lijekova, šetnji i kontakta i svega ostalog.

Uglavnom, kad prodje zadnja faza hemoterapije on mora na operaciju i tog drugog preostalog dijela tumora koji se nalazi u grudnom košu iza srca. Doktori predlažu operaciju ili u Americi ili Njemačkoj, a sve zbog većeg postotka uspješnosti operacije… vidjećemo gdje će i kako, ali oni ga spremaju za to. Porodica više ne može sama to podnijeti, troškovi su ogromni.  Ponizno Vas sve zajedno molim da još jednom uradimo akciju. Prozovite prijatelje ko koga ima, pokažite objave, a ja ću opet sve to pisati i naci načina da što brže to i dostavljamo…

podijelite sadržaj:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Za odbacivanje neželjenih sadržaja koristimo Akismet. Opširnije