Buktinja progutala porodičnu kuću i stolarsku radionicu – POZIV ZA POMOĆ

Buktinja progutala porodičnu kuću i stolarsku radionicu – POZIV ZA POMOĆ

U Bistrici kod Banjaluke vatrogasci su pogasili požar, u kojem je potpuno izgorjela kuća, pilana i radionica porodice Bojanić – potvrdili su mještani i odbornici Skupštine grada, koji su posetili požarište.

Kako i zbog čega je došlo do požara će se utvrditi istragom. Nezvanično se sumnja da se požar raširio iz dimnjaka koji se zapalio.

Naš zemljak, Ranko Bojanić je usled vatrene stihije ostao, ne samo bez krova nad glavom, već i bez radionice, pilane i svega što je kroz život sticao sa ženom Ljiljanom.

Na veliku sreću, te zahvanjujući intervenciji vatrogasne brigade, stradalih i povrijeđenih nije bilo.

Svi koji žele pomoći porodici mogu se obratiti u FB grupu Pomoć porodici Bojanić ili sredstva prebaciti na račun NLB Banke:

  • NLB Banka AD Banjaluka – broj za uplatu u inostranstvu
  • IBAN: BA395620998164064567
  • SWIFT BIC: RAZBBA22

Vatrogasci su u Bistricu stigli oko podneva, sa tri vatrogasna vozila i pratećom opremom i mehanizacijom, kako bi spasili što se spasiti može.

Bojaniće su posetili odbornici Skupštine grada Banjaluka Dragan Milanović i Ivan Begić, koji su obećali da će u najskorije vreme pomoći ovoj porodici.

Gradonačelnik Stanivuković je na putu, ali smo preneli njegovu poruku da će i gradska uprava pomoći ovim ljudima – rekao je Milanović za Srpskainfo.

“Šteta je totalna, izgorjela je kuća, radionica i pilana, uništeno je sve što su Ljiljana i Ranko Bojanić sticali godinama”, rekao je jedan komšija.

Komšije su priskočile u pomoć, već danas je dobar dio očišćen i pregledan. Način sanacije, zbog opsežne štete se još razmatra.

Dijeljenjem ovog sadržaja ćete pomoći!

podijelite sadržaj:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Za odbacivanje neželjenih sadržaja koristimo Akismet. Opširnije

error: Sadržaj je zaštićen.