Буктиња прогутала породичну кућу и столарску радионицу – ПОЗИВ ЗА ПОМОЋ

Буктиња прогутала породичну кућу и столарску радионицу – ПОЗИВ ЗА ПОМОЋ

У Бистрици код Бањалуке ватрогасци су погасили пожар, у којем је потпуно изгорјела кућа, пилана и радионица породице Бојанић – потврдили су мјештани и одборници Скупштине града, који су посетили пожариште.

Како и због чега је дошло до пожара ће се утврдити истрагом. Незванично се сумња да се пожар раширио из димњака који се запалио.

Наш земљак, Ранко Бојанић је услед ватрене стихије остао, не само без крова над главом, већ и без радионице, пилане и свега што је кроз живот стицао са женом Љиљаном.

На велику срећу, те захвањујући интервенцији ватрогасне бригаде, страдалих и повријеђених није било.

Сви који желе помоћи породици могу се обратити у ФБ групу Помоћ породици Бојанић или средства пребацити на рачун НЛБ Банке:

  • НЛБ Банка АД Бањалука – број за уплату у иностранству
  • IBAN: BA395620998164064567
  • SWIFT BIC: RAZBBA22

Ватрогасци су у Бистрицу стигли око поднева, са три ватрогасна возила и пратећом опремом и механизацијом, како би спасили што се спасити може.

Бојаниће су посетили одборници Скупштине града Бањалука Драган Милановић и Иван Бегић, који су обећали да ће у најскорије време помоћи овој породици.

Градоначелник Станивуковић је на путу, али смо пренели његову поруку да ће и градска управа помоћи овим људима – рекао је Милановић за Српскаинфо.

“Штета је тотална, изгорјела је кућа, радионица и пилана, уништено је све што су Љиљана и Ранко Бојанић стицали годинама”, рекао је један комшија.

Комшије су прискочиле у помоћ, већ данас је добар дио очишћен и прегледан. Начин санације, због опсежне штете се још разматра.

Дијељењем овог садржаја ћете помоћи!

подијелите садржај:

  1. Žao mi je jer sam i ja pretrpeo 23.11.2000 god. Ostoja Rajić Novi Banovci Srbija. Izgorela firma 1000 kvadrata i štete milion maraka.
    Mogu pomoći , protočnim bojlerima za kupatio i kuhinju. Moj tel 069708275 proizvodim posle požara, to me izvadilo. MOJ PATENT. www-inovacijeostoja.-com
    pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

За одбацивање нежељених садржаја користимо Акисмет. Опширније